Enkel förvaring med bokstöd

Söker du ett företag som tillverkar och levererar högkvalitativa bokstöd? Sortera upp dina böcker och dokument i dina hyllsystem med stilrena samt praktiska avskiljare. Hyllteknik har lång erfarenhet i branschen och skräddarsyr möbler samt förvaringslösningar utifrån önskemål. Ett bokstöd behöver inte bara vara en funktionell produkt utan även en smakfull inredningsdetalj. Med avskiljande bokstöd får du en snyggare struktur i dina hyllor och mer ordning bland dina saker.

Bokstöd i olika utföranden

Vi erbjuder bokstöd som är anpassade till böcker och papper för de flesta sorters hyllorna så som plåthyllor, trähyllor samt lagerfackshyllor. Vi erbjuder avskiljare i olika utförande var det gäller material, form och färg. Välj mellan någon av våra standardfärger som är grått, vitt eller svart. För dig som är mer färgglad av dig kan välja bland några av säsongens färger. Med ett brett utbud av produkter garanterar vi att du hittar något som passar dig och dina behov.

Bokstöd

Kvalité i minsta detalj

Kvalité genomsyrar hela vår verksamhet och vi erbjuder endast bokstöd av allra högsta kvalitet. Det gör att du kan känna dig trygg med att du investerar i produkter som kommer att hålla i många år framöver. Med en smakfull avskiljare kan du enkelt sortera upp dina hyllor samt din förvaring. Vi strävar alltid efter att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer överträffa dina förväntningar.

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Hyllteknik i Alvesta har i över 50 år tillverkat skräddarsydda inredningssystem för allt från det lilla kontoret till den stora lagerförvaringen i industrilokaler. Med en lång erfarenhet skräddarsyr vi möbler som är utformad direkt utifrån dina önskemål. Välkommen att kontakta oss för mer information om vårt utbud av bokstöd.