Söker du Bostad i Växjö?

Jag hyr ut min bostad i Växjö genom Vidingehem från den 1 mars. Det är en etta på 45 kvm som ligger belägen på söder i Växjö. Då jag flyttar omgående så söker jag en lugn och seriös person som kan tänka sig att hyra min lägenhet i andra hand. Har du tips på någon som vill hyra en lägenhet så mottages de även varmt.

Bostad i Växjö

Är du jakt efter en bostad i Växjö? Då har jag en lägenhet jag är helt övertygad om att du skulle tycka om. Min lägenhet på söder är luftig och ljus med högt i tak. Golven är av mörkt trä och väggarna är vitmålade. Badrummet är kaklat och köket är öppet och nyrenoverat. Till lägenheten finns även en trädgård där du kan grilla under sommarhalvåret.

Bostad Växjö
Bostad Växjö

Är du en ansvarsfull person?

Jag söker en person som är ansvarsfull och målinriktad. Gärna en person som arbetar mycket och som gillar att ha ordning och reda. Jag träffar dig gärna över en kopp kaffe för att gå igenom vad det innebär att hyra min lägenhet.

Lägenheten

Lägenheten består av ett rum och ett kök. Grannarna i huset är otroligt trevliga och bra att ha och göra med. Om du trivs i ett lite äldre hus där du även har tillgång till en trädgård så tror jag denna skulle passa dig perfekt. Är du på jakt efter en bostad i Växjö är det här en riktigt bra möjlighet för dig.

Kontakta mig för mer information

Är du intresserad av att hyra min bostad i Växjö? Jag söker någon omgående som är intresserad av att hyra min lägenhet i andra hand. Kontakta mig gärna för mer information så är du välkommen att titta på min lägenhet. Som sagt, jag söker en ansvarsfull person som gärna arbetar mycket. Kontakta mig så tar vi en kaffe och går igenom allt tillsammans.