Hitta hotell i Göteborg

hitta billiga hotell i göteborg?

Det är många som söker efter billiga hotell. Vad som är ett billigt hotell varierar förstås mellan olika resenärer och det beror på i vilken stad man söker hotell och vilken budget man har för sin resa. Eftersom vi själva fick boka hotell i Göteborg när vi var iväg till en konferens, så tänkte vi dela med oss  tips om Hotell i rätt prisklass.

Hur hittar man billiga hotell? Och vad ska man tänka på när man letar efter billiga hotell?

Boka hotell via nätet

När man söker efter billiga hotell så märker man snabbt att det finns ett stort antal hotellbokningssajter på nätet. Dessa fungerar så att de listar och jämför olika hotell i Sverige eller i hela världen. Man anger vilken ort man letar efter hotell på, vilket datum man ska anlända till hotellet och hur många nätter man planerar att stanna. Därefter får man upp förslag på lediga hotellrum det aktuella datumet. Man kan välja att sortera hotellrummen utifrån pris, men också utifrån läge, standard och mycket annat.

Från hotell göteborgjämförelsesajten kan man klicka sig vidare in till hotellet, vi brukar boka direkt från jämförelsesajten då det oftast ger ett bättre pris. Ett hotell

När man jämför priser på hotell är det viktigt att man ser till att verkligen jämför likartade hotell så att jämförelserna blir så rättvisa som möjligt. Det är också viktigt att man tar en titt på bokningsvillkoren. En del hotell erbjuder ingen återbetalning vid avbokning, vilket kanske ger ett lägre pris än ett annat hotell där det ingår. Tänk också på att välja en jämförelsesajt som innehåller ett stort antal hotell på den destination du tänker åka till.

 

  • Stjärnorna är inte alltid avgörande

Antalet stjärnor är inte alltid det bästa sättet för att bedöma hur hög klass som ett hotell soffahotell har och därför bör det inte heller vara en avgörande faktor för att välja ett hotell. Ofta räcker det gott med ett trestjärnigt hotell. Istället för att fokusera på antalet stjärnor kan man istället kolla på några av de sajter på nätet där folk recenserar hotell.

 

 

  • Priset

Ett tips för att kunna hitta billiga hotell är att försöka vara så flexibel som möjligt. Måste du bo mitt i centrum? Eller räcker det gott att bo i utkanten av staden, men nära kommunikationer så att du snabbt tar dig dit du ska? Tänk också på om du kan vara flexibel när det gäller datum så kan du pressa priserna rejält.