Hotell i Sverige

Här kan du hitta länkar till hotell i hela Sverige. Antingen om du ska gå på konsert och bara vill ha ett ställe att sova på, eller en weekend i kärlekens tecken med den du älskar, här kommer du hitta vad du söker! Från billiga små rum till stora och exklusiva sviter med härliga middagar.

Vi har själva rest runt och bott på de hotell vi rekommenderar och skriver även om våra upplevelser i ett resemagasin. Här kan du hitta tipsen om de skönaste hotellen. De som inte motsvarar våra förväntningar, kommer inte alls att finnas med här. Denna blogg är till för ställen vi gillar och vill att andra ska gilla.

Varför gör vi då det här? Jag och min kollega reser mycket i vårt arbete och brukar skriva små anteckningar om vad som varit bra på de hotell vi sovit på. Efter åtskilliga besök på flera olika hotell i landet kom vi på att det vi kunde dela med oss av våra erfarenheter.  Det finns många, precis som vi, som reser mycket i arbetet men även folk som tycker om att ha det lite extra skönt en helg. Vem gillar inte att bara komma till en annan stad och unna sig spa, middagar och kanske teater. Vi kommer titta lite extra på hotellens weekendpaket och även spana in vad det finns för faciliteter att tillgå.

Det kommer ganska ofta tips till oss om hotell som förtjänas att kika lite extra på och det gör vi gärna! Efter några år, blir det lätt att man rent slentrianmässigt väljer samma hotell. Jag tröttnar aldrig på att äta hotellfrukost! Det är med andra ord något jag gärna vill att det ska vara bra för att kunna rekommendera andra att välja ett hotell.